Thrige-Firkanten

– Olav de Linde

thrige firkanten oversigt - Thrige-Firkanten - Odense
DK – Odense

På hjørnet af Edisonsvej og Skibhusvej i Odense, er der opført 20 nye kvalitetslejemål af Olav de Linde. Den nye ejendom er en del af Thrige-Firkanten som i alt tilbyder 124 lejemål sammen med boligbyggerierne på Tolderlundsvej og Bredstedgade. De nye lejemål er særligt attraktive grundet byggeriets høje kvalitet og den centrale placering med gåafstand til indre by, havn og Odense Banegård.

Der er valgt fremtidssikrede materialer af høj kvalitet igennem hele ejendommen. I opgangen er der monteret et EP Digital postkasseanlæg. EP Digital er et fremtidssikret postkasseanlæg med digitale navne-displays til visning af lejlighedsnumre og beboernavne. Beboerne scanner en personlig adgangsbrik på postkasseanlæggets adgangskontrollæser, hvorefter beboerens egen postkasse låses op via anlæggets elektroniske låse. Postkassen låses automatisk når beboeren lukker lågen igen. De digitale navne-displays administreres nemt af administrationen via en webbaseret software.

Det digitale postkasseanlæg er integreret med resten af ejendommens adgangssystem bestående af digital dørtelefoni med app og elektronisk adgangskontrol. Derved benytter beboeren kun én adgangsbrik til hele bygningen.