Bredstedgade

– Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

bredstedgade oversigtsbillede - Bredstedgade
DK – Odense

På Bredstedgade i Odense, er der plads til alle. Her tilbydes 40 nye kvalitetslejligheder der alle varierer i størrelse, så der er plads til den flittige studerende og den lille ny familie. Bredstedgade er placeret centralt i Odense og beboerne har nem adgang til både offentlig transport, byliv og uddannelsesinstitutioner. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse, hvor beboerne kan nyde den friske luft og områdets moderne byliv.

I passagen er der monteret planforsænkede EP Digital postkasseanlæg. De moderne postkasseanlæg er udstyret med digitale navne-displays og elektroniske låse, som er en integreret del af ejendommens digitale adgangssystem. De digitale navne-display viser derved de samme navne som fremgår i ejendommens digitale dørstationer. Beboerne åbner deres egen postkasse ved at scanne den samme adgangsbrik de bruger til resten af ejendommens adgangskontrol. Det er en smart løsning for både beboere og boligadministrator, da det hele er samlet i ét system. Beboerne slipper for at håndtere et stort nøglebundt og boligadministrator skal opdaterer alle navne og adgangsrettigheder i ét administrationssystem. Det planforsænkede postkasseanlæg sikrer god plads til forbipasserende i passagen og skaber samtidigt et flot helhedsindtryk.

Bredstedgade er en del af Thrige-Firkanten i Odense, hvor 124 nye lejemål tilbydes. Her er digitale postkasseanlæg integreret med adgangskontrol og dørtelefoni ved alle ejendomme.