EP Custom planforsænket postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan postkasseanlægget leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Planforsænket

EP Custom planforsænket postkasseanlæg til indmuring

Et planforsænket postkasseanlæg skaber en flot helhed, hvor anlægget er indmuret og flugter med væggen. Det giver indgangen et flot design og et helstøbt indtryk i muren. Et planforsænket anlæg kan udformes med liggende eller opretstående kasser og kan placeres inde eller ude. Postkasseanlægget monteres i muren, hvor selve postkassen består af et brevindkast samt låge med lås på fronten. Derfor tømmes et planforsænket anlæg også fra fronten, hvor et vinduesfyldningsanlæg derimod tømmes fra bagsiden. Et postkasseanlæg til planforsænkning er en god løsning til boligejendomme med små opgange, der ved brug af andre løsninger vil have svært ved at opfylde bygningsreglementets krav til de rette adgangsforhold.

Et planforsænket postkasseanlæg kan kundetilpasses i forhold til bygningens arkitektur og historie. Vælg mellem standardfarver eller en special RAL-farve og skræddersy anlægget med enten liggende eller opretstående postkasser, almindelige eller lydløse brevklapper, indgravering, vandalsikre navneskilte, standard eller Ruko låse og meget mere. De mange muligheder sikrer, at postkasserne kan fås i den farve eller det materiale, som passer til bygningens og opgangens øvrige arkitektur, interiør og design. Find inspiration i vores mange referencer.

Læs mere om Eden Parks andre EP Custom placeringsmuligheder: væghængt, stander og vinduesfyldning.

 • Liggende eller opretstående kasser

  Få et skræddersyet postkasseanlæg med liggende eller opretstående kasser til væggen.

 • Inde- eller udendørs installation

  Et planforsænket anlæg integreres flot i muren og risikoen for hærværk minimeres.

 • Sidebeklædning

  Et planforsænket postkasseanlæg fås med en firkantet kant profil, som giver en flot finish.

Montage eksempel

Et planforsænket anlæg monteres i et udskåret hul i væggen og lukkes af med en pæn kantprofil. Kantprofiler skaber et færdigt resultat, hvor hele hullet til væggen bliver lukket pænt til med en ramme. I en bygning kan man spare plads ved at placere det meste af postkassen i muren, så det kun er fronten og brevklappen som er synlig og tilgængelig udadtil. På den måde beskyttes postkassen bag muren og risikoen for hærværk minimeres.

Montage af planforsaenket 300x300 - Planforsænket

Referencer med planforsænket postkasseanlæg

Få et uforpligtende tilbud

 • 100% kvalitet

 • Skarp på pris

 • God support

Når du ved brug af kontaktformularen indsender dine personlige oplysninger til os, behandles disse i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Læs mere her.