EP Custom væghængt postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan postkasseanlæggene leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Væghængte

EP Custom væghængt postkasseanlæg

Vægmontering er en nem og økonomisk montageform. Der er fokus på et kvalitetsanlæg, hvor installationen er simpel og hurtig, hvilket gør opsætningen billigere. Et væghængt postkasseanlæg gør brug af den indendørs eller udendørs væg, således at det bliver en del af arkitekturen. Væghængte postkasseanlæg afsluttes altid med en flot sidebeklædning, som vælges efter ønske (se nedenfor). Et væghængt postkasseanlæg kan skræddersyes efter kundens behov og ønske, fx. kan man vælge mellem standard og RAL-farver, almindelige eller lydløse brevklapper, tilføjelse af indgravering og meget mere.

Det kan derudover være en fordel tilføje et skråt tag til postkasseanlægget, så aviser, reklamer og andet ikke kan ligge oven på anlægget til gene for alle. Postkasseanlæggets bagside hænger en anelse ud fra væggen, hvilket udligner skævheder på væggen men også sikrer ventilation bag anlægget. Det eliminerer kondens og dermed fugt, hvilket forlænger anlæggets levetid og hindrer eksempelvis skimmelsvamp bag anlægget. Ved renovering eller maling af ejendommen, afmonteres og opsættes postkasseanlægget nemt og uden besvær.

  • Liggende eller opretstående kasser

    Få et skræddersyet postkasseanlæg med liggende eller opretstående kasser til væggen.

  • Installation inde- eller udendørs

    Gør postkasseanlægget til en del af arkitekturen, hvor det giver mening.

  • Nøgle og lås

    Vælg mellem standard cylinderlås eller Ruko 6-stift cylinder. Begge typer leveres med to nøgler.