EP Digital fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan postkasseanlæggene leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - EP Digital

EP DIGITAL

Postkasseanlæg med digitale navne-display og elektroniske låse

Med et EP Digital postkasseanlæg får I en smart og fremtidssikret løsning. Her er der fokus på et postkasseanlæg med online funktioner, såsom opdatering af digitale navne-display og adgangsrettigheder via en webbaseret software. Et EP Digital postkasseanlæg har elektroniske låse, som styres via et adgangskontrolsystem. En adgangsbrik scannes på en læser nær postkasseanlægget, som åbner den forprogrammerede postkasse. Et EP Digital postkasseanlæg kan opbygges med opretstående eller liggende postkasser, som kan monteres både indendørs og udendørs.

Postkasseanlægget kan integreres i et større FlexAir® adgangskontrolsystem med eksempelvis dørtelefoni eller i et NovaDrive® driftssystem. På denne måde administreres alle enheder i ét og samme system. Anlæggets digitale navneskilte og elektroniske låse administreres via en webbrowser fra en hvilken som helst PC eller tablet og er tilkoblet en central, læser samt strømforsyning.

Læs meget mere om Scantron’s adgangssystem her