EP Custom stander postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan stander postkasseanlægget leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Stander

EP Custom stander postkasseanlæg

Et fritstående postkasseanlæg på stander skaber nye placeringsmuligheder. Montage af en postkassestander er ikke afhængig af væggen eller murens struktur for at passe ind. Postkasseanlægget kan placeres centralt og hensynsfuldt for beboerne og kan designes individuelt i tråd med bygningens arkitektur. Både liggende og opretstående postkasser kan benyttes i et standeranlæg. Standeren kan leveres med fodplader, så de kan skrues fast til gulv eller monteres med standerstykker til betonfæste, som især bruges til udendørs brug. Et standeranlæg kan kundetilpasses i forhold til projektet. Vælg mellem standardfarver eller en special RAL-farve og skræddersy anlægget med enten liggende eller opretstående postkasser, almindelige eller lydløse brevklapper, indgravering, vandalsikre navneskilte, standard eller Ruko låse og meget mere. De mange muligheder sikrer, at postkasserne kan fås i den farve eller det materiale, som passer til bygningens og opgangens øvrige arkitektur, interiør og design. Find inspiration i vores mange referencer.

Læs mere om Eden Parks andre EP Custom placeringsmuligheder: væghængt, planforsænket og vinduesfyldning.

 • Central placering

  Få et fritstående stander postkasseanlæg, som kan placeres centralt for hele områdets beboere.

 • RAL-farver

  Få produceret et postkasseanlæg på stander i en valgfri RAL-farve tilpasset bygningens arkitektur og historie.

 • Sidebeklædning

  Et standeranlæg kan fås med forskellige typer sidebeklædninger f.eks. skråt tag.

Sidebeklædning

Et udendørs fritstående postkasseanlæg bliver altid afrundet med en flot sidebeklædning og der er mange typer at vælge imellem. Valget af sidebeklædning tilpasses anlæggets øvrige materiale og designvalg. Vi leverer fritstående standeranlæg med bagbeklædning og for at sikre imod vandindtrængen, kan der tilvælges beklædninger med regnskygger. Der tilbydes tre slags sidebeklædning til stander; 3-sidet til indendørs montering, 3-sidet til udendørs montering og 3-sidet med skråt tag, som illustreres af billederne her.

sidebeklaedning stander custom 300x300 - Stander

Få et uforpligtende tilbud

 • 100% kvalitet

 • Skarp på pris

 • God support

Når du ved brug af kontaktformularen indsender dine personlige oplysninger til os, behandles disse i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Læs mere her.