EP Custom stander postkasseanlæg

Et fritstående postkasseanlæg på stander skaber nye placeringsmuligheder. Montage af en postkassestander er ikke afhængig af væggen eller murens struktur for at passe ind. Postkasseanlægget kan placeres centralt og hensynsfuldt for beboerne og kan designes individuelt i tråd med bygningens arkitektur. Både liggende og opretstående postkasser kan benyttes i et standeranlæg. Standeren kan leveres med fodplader, så de kan skrues fast til gulv eller monteres med standerstykker til betonfæste, som især bruges til udendørs brug.

EP Custom stander postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan stander postkasseanlægget leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Stander
 • Central placering

  Få et fritstående postkasseanlæg på stander, som kan placeres centralt for hele områdets beboere.

 • RAL-farver

  Få produceret et postkasseanlæg på stander i en valgfri RAL-farve tilpasset bygningens arkitektur og historie.

 • Sidebeklædning

  Et standeranlæg kan fås med forskellige typer sidebeklædninger f.eks. skråt tag.

 • Central placering

  Få et fritstående postkasseanlæg på stander, som kan placeres centralt for hele områdets beboere.

 • RAL-farver

  Få produceret et postkasseanlæg på stander i en valgfri RAL-farve tilpasset bygningens arkitektur og historie.

 • Sidebeklædning

  Et standeranlæg kan fås med forskellige typer sidebeklædninger f.eks. skråt tag.

PLACERING

Centralt placeret postkasseanlæg

Et standeranlæg gør det muligt at placere postkasseanlægget fordelagtigt for både beboere og postbuddet. Det er en fordel ved boligområder, hvor alle beboere skal have nem adgang til postkasserne. Ved bl.a. sommerhusområder uden privatomdeling, kan postkasseanlægget på stander opsættes ved indkørslen fra offentlig vej eller privat fællesvej. Det gør det også nemt for beboerne at tømme deres postkasse, når de kører ind og ud af bolig- eller sommerhusområdet. EP Custom postkasseanlæg er en nem og tidsbesparende løsning, da standeranlægget leveres færdigsamlet og klar til montering ved den ønskede placering.

postkasseanlaeg sommerhusomraade - Stander

DESIGN

Tilpas postkasseanlægget efter eget ønske

Et standeranlæg kan kundetilpasses i forhold til dit projektet. Vælg mellem standardfarver eller en special RAL-farve og skræddersy anlægget med enten liggende eller opretstående postkasser med almindelige eller lydløse brevklapper. Tilpas postkasseanlægget med unikke detaljer som indgravering, vandalsikre navneskilte, standard eller Ruko låse og meget mere. De mange muligheder sikrer, at postkasserne kan fås i den farve eller det materiale, som passer til bygningens, opgangens eller områdets øvrige arkitektur.

Læs mere om Eden Parks andre EP Custom placeringsmuligheder: væghængtplanforsænket og vinduesfyldning.

Sidebeklædning

Et udendørs fritstående postkasseanlæg bliver altid afrundet med en flot sidebeklædning og der er mange typer at vælge imellem. Valget af sidebeklædning tilpasses anlæggets øvrige materiale og designvalg. Vi leverer fritstående standeranlæg med bagbeklædning og for at sikre imod vandindtrængen, kan der tilvælges beklædninger med regnskygger. Der tilbydes tre slags sidebeklædning til stander; 3-sidet til indendørs montering, 3-sidet til udendørs montering og 3-sidet med skråt tag, som illustreres af billederne her.

sidebeklaedning stander custom 300x300 - Stander

Få et uforpligtende tilbud

 • 100% kvalitet

 • Skarp på pris

 • God support

Når du ved brug af kontaktformularen indsender dine personlige oplysninger til os, behandles disse i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Læs mere her.