EP Custom vinduesfyldning postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan postkasseanlægget leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Vinduesfyldning

EP Custom vinduesfyldning postkasseanlæg

Et vinduesfyldning postkasseanlæg gør det muligt at integrere anlægget i indgangspartiet, hvilket giver en pæn og praktisk indgang. Postbuddet behøver ingen nøgle for at aflevere posten og beboere kan nemt hente posten indendørs i tørvejr. Et sådan anlæg i vinduesfyldningen er en pladsbesparende løsning, som gør optimalt brug af indgangspartiet. Som ekstra funktion i indgangspartiet kan der også tilføjes ringetryk og højtalergitre, så anlægget fungerer som en dørtelefoni-løsning.

Et vinduesfyldning postkasseanlæg er altid specialdesignet efter mål, så det passer perfekt i indgangspartiets højde, bredde og dybde. Eden Park tilbyder at lave dimensionstegninger af anlægget og på den måde kvalitetssikre, at anlægget udformes lige efter kundens ønske. Anlægget kan leveres i en Eden Parks standardfarver eller en valgfri RAL-farve og som noget helt specielt for vinduesfyldninger, kan det produceres i rustfrit stål eller eloxeret aluminium. Der kan yderligere vælges mellem almindelige og lydløse brevklapper, almindelige eller vandalsikre navneskilte, indgravering og 2 typer låse.

Find inspiration i billedgalleriet eller i vores referencer.

 • RAL-farver og materialer

  Et vinduesfyldningsanlæg kan produceres i valgfri RAL-farver samt rustfrit stål og eloxeret aluminium.

 • Posten hentes indenfor

  Med postkasser i vinduesfyldningen kan beboerne altid hente posten i tørvejr.

 • Integreret dørtelefoni

  Det er muligt at kombinere postkasser med dørtelefoni direkte i anlægget.

Funktionelt postkasseanlæg inde og ude

Selve postkasserne er placeret indenfor og tømmes indefra. Det har den fordel, at de er godt beskyttet mod tyveri og hærværk, og beboerne kan hente posten i tørvejr. Den enkelte kasse er tydeligt markeret med et navneskilt. For at minimere støj og kulde, kan anlægget monteres med eller uden isolering.

Læs mere om Eden Parks andre EP Custom placeringsmuligheder: væghængtstander og planforsænket.

doerblaende inde og ude - Vinduesfyldning
Serie 610 forfra fritlagt - Vinduesfyldning

Kombiner med dørtelefoni og adgangskontrol

Et vinduesfyldningsanlæg kan også udvides til en totalløsning, hvor ikke kun postkasserne integreres i indgangspartiet. Med Serie 610 er det muligt at få alt i én løsning – postkasser, dørtelefon og adgangskontrol og løsningen er specialdesignet efter mål og behov. Anlægget leveres samlet og er nemt at montere i vinduesfyldningen ved siden af døren.

Læs mere om Serie 610 og de mange muligheder her.

Referencer med postkasseanlæg i vinduesfyldningen

Få et uforpligtende tilbud

 • 100% kvalitet

 • Skarp på pris

 • God support

Når du ved brug af kontaktformularen indsender dine personlige oplysninger til os, behandles disse i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Læs mere her.