Kronehaverne, Ørestaden

– AP Pension

kronehaverne slider - Kronehaverne

DK – København S

I Ørestaden ligger 170 svanemærkede lejligheder i nybyggeriet Kronehaverne. Her er der skabt et helhedsorienteret og bæredygtigt byggeri med en skarp designlinje, som ses både inde og ude. I opgangene er der monteret væghængte EP Custom postkasser i sort RAL 9005 i mat glans. De sorte postkasser matcher designlinjen gennemgående i byggeriet – de sorte elementer går f.eks. igen i lejlighedernes døre og karme. Der er valgt en liggende kasse til beboerne, da der er god plads i opgangen. For at få anlægget til at gå op, er der installeret blændkasser (uden brevklap), hvor det giver mening. Tilføjelsen af en blændkasse giver en pæn og komplet enhed og kan f.eks. bruges som depotkasse af viceværten. Derudover er anlægget udformet med skråt tag, så der ikke kan henlægges reklamer og aviser.