Væghængte

Vægmontering er en nem og økonomisk montageform. Der er fokus på et kvalitetsanlæg, hvor installationen er simpel og hurtig, hvilket gør opsætningen billigere. Et vægmonteret postkasseanlæg gør brug af den indendørs eller udendørs væg, således at det bliver en del af arkitekturen. Væghængte postkasseanlæg afsluttes altid med en flot sidebeklædning, som vælges efter ønske (se nedenfor).

Det kan derudover være en fordel at få et anlæg med skråt tag, så aviser, reklamer og andet ikke kan ligge oven på anlægget til gene for alle. Postkasseanlæggets bagside hænger en anelse ud fra væggen, hvilket udligner skævheder på væggen men også sikrer ventilation bag anlægget. Det eliminerer kondens og dermed fugt, hvilket forlænger anlæggets levetid og hindrer eksempelvis skimmelsvamp bag anlægget. Ved renovering eller maling af ejendommen, afmonteres og opsættes postkasseanlægget nemt og uden besvær.

  • Liggende eller opretstående kasser

    Få et skræddersyet postkasseanlæg med liggende eller opretstående kasser til væggen.

  • RAL-farver efter eget ønske

    Vælg standardfarver eller få postkasseanlægget leveret i en valgfri RAL-farve.

  • Installation inde- eller udendørs

    Gør postkasseanlægget til en del af arkitekturen, hvor det giver mening.

Sidebeklædning

Til væghængte postkasseanlæg findes der mange forskellige beklædninger at vælge imellem. Her kan der vælges mellem afrundede eller firkantede hjørner og om anlægget skal have skråt eller lige tag. Vi tilbyder naturligvis også en række forskellige bagbeklædninger og regnskygger. Det kan være en fordel at få et anlæg med skråt tag, så aviser, reklamer og andet ikke kan ligge oven på anlægget til gene for alle. Beklædninger, skråt tag og frontplader skal specificeres til hvert anlæg.

Væghængte postkasser