Planforsænket

Et planforsænket postkasseanlæg skaber en flot helhed, hvor anlægget er indmuret og flugter med væggen. Det giver indgangen et flot design og et helstøbt indtryk i muren. Et planforsænket anlæg kan udformes med liggende eller opretstående kasser og kan placeres inde eller ude. Postkasseanlægget monteres i muren, hvor selve postkassen består af et brevindkast samt låge med lås på fronten. Derfor tømmes et planforsænket anlæg også fra fronten, hvor et dørblændeanlæg derimod tømmes fra bagsiden.

Et postkasseanlæg til planforsænkning er en god løsning til boligejendomme med små opgange, der ved brug af andre løsninger vil have svært ved at opfylde bygningsreglementets krav til de rette adgangsforhold.

  • Liggende eller opretstående kasser

    Få et skræddersyet postkasseanlæg med liggende eller opretstående kasser til væggen.

  • Inde- eller udendørs installation

    Et planforsænket anlæg integreres flot i muren og risikoen for hærværk minimeres.

  • Sidebeklædning

    Et planforsænket postkasseanlæg fås med en firkantet kant profil, som giver en flot finish.

Montage eksempel

Et planforsænket anlæg monteres i et udskåret hul i væggen og lukkes af med en pæn kantprofil. Kantprofiler skaber et færdigt resultat, hvor hele hullet til væggen bliver lukket pænt til med en ramme. I en bygning kan man spare plads ved at placere det meste af postkassen i muren, så det kun er fronten og brevklappen som er synlig og tilgængelig udadtil. På den måde beskyttes postkassen bag muren og risikoen for hærværk minimeres.

planforsænket postkasseanlæg

Referencer med planforsænket postkasseanlæg