EP Custom planforsænket postkasseanlæg fås i fire standardfarver – hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Efter ønske kan postkasseanlægget leveres i alle RAL-farver.

standardfarver 300x97 - Dørblænde

EP Custom dørblænde postkasseanlæg

Et dørblænde postkasseanlæg gør det muligt at integrere anlægget i indgangspartiet, hvilket giver en pæn og praktisk indgang. Postbuddet behøver ingen nøgle for at aflevere posten og beboere kan nemt hente posten indendørs i tørvejr. Et dørblændeanlæg er en pladsbesparende løsning, som gør optimalt brug af indgangspartiet. Som ekstra funktion i indgangspartiet kan der også tilføjes ringetryk og højtalergitre, så dørblænden fungerer som en dørtelefoni-løsning.

Et dørblænde postkasseanlæg er altid specialdesignet efter mål, så det passer perfekt i indgangspartiets højde, bredde og dybde. Eden Park tilbyder, at lave dimensionstegninger af anlægget og på den måde kvalitetssikre, at anlægget udformes lige efter kundens ønske. Anlægget kan leveres i en Eden Parks standardfarver eller en valgfri RAL-farve og som noget helt specielt for dørblændeanlæg, kan det produceres i rustfrit stål eller eloxeret aluminium. Der kan yderligere vælges mellem almindelige og lydløse brevklapper, almindelige eller vandalsikre navneskilte, indgravering og 2 typer låse.

Find inspiration i billedgalleriet eller i vores referencer.

  • RAL-farver og materialer

    Et dørblændeanlæg kan produceres i valgfri RAL-farver samt rustfrit stål og eloxeret aluminium.

  • Posten hentes indefor

    Med et dørblændeanlæg kan beboerne altid hente posten i tørvejr.

  • Integreret dørtelefoni

    Det er muligt at kombinere postkasser med dørtelefoni direkte i dørblændeanlægget.

Funktionelt postkasseanlæg inde og ude

Selve postkasserne er placeret indenfor og tømmes indefra. Det har den fordel, at de er godt beskyttet mod tyveri og hærværk, og beboerne kan hente posten i tørvejr. Den enkelte kasse er tydeligt markeret med et navneskilt. For at minimere støj og kulde, kan dørblænden monteres med eller uden isolering.

Læs mere om Eden Parks andre EP Custom placeringsmuligheder: væghængtstander og planforsænket.

doerblaende inde og ude - Dørblænde

Referencer med dørblænde postkasseanlæg